odp140. Diaris de Viatge a Méxic, Guatemala i Cuba (I de VII).


DESCARGAR / GUARDAR AUDIO (CLICAR AQUÍ).

Primer programa de presentació dels Diaris de Viatge a Méxic, Guatemala i Cuba que va fer el conductor d'Ones de Pau, el 2007/2008. En aquesta série de programes llegirem fragments dels 2 diaris de Méxic, 4 de Guatemala i 2 de Cuba escrits in situ durant aquest viatge "iniciàtic", polític, cultural i de solidaritat i cooperació.

Llengua: CATALÀ / CASTELLANO. Més informació i fotos: odp140.

Recorregut: MÉXIC (3 mesos): Yucatán: antigues ciutats i centres ceremonials maies i antigues ciutats colonials espanyoles. Puebla: volcans Popocatepetl i Iztaciuatl, Hermita del Silencio. Mexico DF: capital, Tenochtitlan i Tlatelolco, Teotihuacan, antigues ciutats aztecas/mexicas. Vall de Oaxaca: Monte Alban i cultura zapoteca. Chiapas: antigues ciutats i centres cerimonials i observatoris astronòmics maies. Observador Internacional dels DDHH a comunitats indígenes camperoles zapatistes amb el Centro de Derechos Humanos Fray Bartolomé de las Casas (FRAYBA). Brigades Especials Terra i Territori amb el Centro de Análisis Político e Investigaciones Sociales y Económicas (CAPISE).

GUATEMALA (7 mesos): Ciutat de Guatemala ("Guate") i arreu del país: antigues ciutats i centres ceremonials maies, Selva de Petén, acompanyament a defensors i defensores dels Drets Humans, a sobrevivents de la Guerra Interna (1960-1996) que lluiten per la recuperació de la memòria històrica i la justícia (d'ahir i d'avui) a "Guate" i en comunitats indígenes camperoles amb la Coordinación de Acompañamiento Internacional en Guatemala (CAIG/ACOGUATE).

CUBA (5 setmanes): La Habana, Santiago de Cuba, Guantánamo, Pinar del Río, Villa Clara.

Enllaçant l'etiqueta "Diaris de Viatge" podràs veure les entrades del bloc d'Ones de Pau amb els àudios i la informació publicada de tots els programes sobre el viatge a Méxic, Guatemala i Cuba.